HFF värvar från J-Södra

Husqvarna förstärker inför hösten. Laget lånar in talangen Simon Dimitrijevic från J-Södra och Calle Svensson, senast i Nyköping.
– Två spelare som passar perfekt in i truppen, säger HFF:s sportchef Issa Iskander.

Calle Svensson kommer senast från division 1 laget, Nyköping BIS. Svensson har meriter från Superettan där han spelade med GAIS förra säsongen. Kontraktet med HFF är till och börja med fyra månader.
– Det känns jättebra och jag är väldigt taggad. Det ska bli jävligt kul att försöka få bidra till vinster här, säger Svensson.
– Han är vänsterfotad, har spelat mittback och ytterback de senaste åren. Vi ska använda honom främst på centralt mittfält och i backlinjen, säger HFF:s sportchef Issa Iskander.

Den andra spelaren som presenterades är J-Södras talang Simon Dimitrijevic som ansluter på lån. Dimitrijevic är fostrad i HFF och återvänder nu till sin gamla klubb.
– Vi snackade redan i vintras men då kändes det inget bra på grund av mina skador och jag behövde jobba upp min kondition och fysik. Men nu känns det som rätt tillfälle att ta klivet till HFF och få spela A-lagsfotboll. För det har jag inte riktigt fått i J-Södra, säger Dimitrijevic.

HFF kommer använda Dimitrijevic i offensiva roller och hoppas att han utvecklas bra i laget och på sikt kan slå sig in i J-Södras A-lag.
– Det vore skitkul för oss om Simon utvecklas bra här och sen slår sig in i J-Södras A-lag. Vi har haft en jättebra dialog med Jimmy Thelin och det kan bli någon mer från J-Södra som kommer under hösten, säger Iskander.

Calle Svensson är spelklar direkt för HFF och kan spela i onsdagens match mot Råslätt i Hyundai Cup medan Dimitrijevic är spelklar först på fredag.
– Två spelare som passar perfekt in i truppen, säger Iskander.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.