Kommentatorn om skandalscenerna

I slutminuterna på matchen mellan Jönköpings Södra och Östersund sprang en maskerad man in och jagade gästernas målvakt Aly Keita. Mannen sprang in från kortsidan och hann ikapp målvakten, innan gärningsmannen hoppade på Keita.

”En jätteskandal”
– En åskådare springer in på planen, vad är det som händer?! sade C More kommentator Björn Geijer när situationen inträffade.

Kommentatorn tyckte att det utspelades en ”jätteskandal” på arenan.
– Han övermannas av vakter. Det här är en jätteskandal. Hur gick det med målvakten? En rejäl publikskandal på Stadsparksvallen mitt under pågående spel, säger Geijer.

Avbruten tillställning
Matchen avbröts och enligt uppgifter på plats kommer matchen inte att spelas vidare. Samtidigt står det oklart hur det är med målvakten.
– Östersunds målvakt är fysiskt skadad och behandlas just nu av läkare. Han avråds från att fortsätta spela. Östersund känner sig inte trygga med att fortsätta spela, berättade matchdelegaten Nicklas Bengtsson till C More när matchen hade blåsts av.

”Aldrig varit med om liknande”
EM-domaren Jonas Eriksson dömde matchen och fick kommentera händelsen för C More.
– Jag blev påkallad uppmärksamhet av mina kolleger om att något hände på andra sidan av planen. Jag såg en åskådare på väg in. Och där blir det lite kalabalik, sade domaren.

Eriksson har tidigare aldrig varit med om något liknande fortsätter han:
– Visst har det funnits åskådare som har sprungit in på planen för att kanske krama en spelare. Men jag har aldrig varit med om att någon har attackerat och misshandlat på det sättet. Det var olustigt, säger Eriksson

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.