Brahe värvar forward från damligan

Brahe Basket har gjort klart med forwarden Linn Jerrhage, en stark lagspelare som ansluter från Norrköping Dolphins. Det skriver klubben i ett pressmeddelande.

– Linn är en tuff forward som är en duktig returtagare. Vi är mycket glada att lyckas landa denna värvning, säger Göran Henriks sportchef i Brahe Basket.

Linn är född 1996 och har haft Norrköping som sin klubb hela sin karriär. Redan som junior blev hon uppflyttad till A-laget. Brahe fick upp ögonen för Linn redan förra säsongen då de ryktades att hon ville inleda studier i Jönköping, vilket hon nu valt att göra.

– Att vi nu till slut har med Linn på båten den kommande säsongen är otroligt roligt för laget och Brahe. Med Linn får vi en positiv, energigivande lagspelare som alltid ger sitt allt för sin omgivning, säger en nöjd coach Patrick Häggström.

Nu med spel i division 1 så siktar vi på att utveckla Linn till en producerande forward med möjligheter att prestera starkt under korgarna vilket hon visat gångna säsongen i damligan, avslutar Häggström.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.