Seger för HFF Dam mot Habo

Matchen mot Habo IF var oerhört viktig för Husqvarna och laget hade en del återbud så några unga tjejer fick vara med direkt i hetluften. HFF startade ganska bra och lyfte upp spelet på Habos planhalva och hade några fina anfall men Habos försvar var bra med. I den 38 min fick HFF en frispark några meter utanför straffområdet och Elin Jönsson tog hand om den och satte bollen precis under ribban och 1-0 var ett faktum. Resten av halvleken var mest ett ställningskrig där lagen delade på chanserna fram och tillbaka.

Andra halvlek började som den första slutade och det skulle ta tills den 63:e min innan Ana Petrovic kunde göra 2-0 efter bra förarbete av Sandra Bergström som kom in och gjorde ett kanonjobb på mitten. Efter det målet så började bortalaget hänga lite med huvudena och Husqvarna kunde spela lite lugnare och Malin Andersson skulle göra 3-0 efter ett genombrott i den 78:e minuten.

Hanna Elomri var med från start förra matchen, var bra och idag visade hon direkt att hon vill vara kvar på denna plats i startelvan genom sitt kantspel. Sandra Bergström gjorde ett kanoninhopp och kommer att bli en framtida startspelare snart om hon fortsätter så här.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.