Nya klubblokalen – ett lyft för Heavy Hands

Heavy Hands, muay thai-klubben i Jönköping, har flyttat till nya lokaler. Klubben har flyttat inom samma fastighet men till en större lokal, från 140 kvadratmeter till 360 kvadratmeter. Under sommaren har flytten och renoveringen pågått och nu är det äntligen klart.
– Vi har en mattyta på 250 kvadratmeter med en helt ny ring som är redo så att vi ska kunna ha egna hemmatävlingar. Vi har ett litet gym på 50 kvadrat, ett barnrum där barn kan göra läxor, spela tv-spel, IKEA har sponsrat med inredning. En butik och ett fik, ja, allt som behövs för att verksamheten ska fungera så vi kan ha allt från nybörjare till proffs här.
– Våra medlemmar behöver inte längre gå till ett gym för att träna fys utan vi kan bedriva den träningen här nu också, säger klubbens huvudtränare, Jonatan Kumlin.

Kumlin är väldigt nöjd med den nya lokalen och tror att det kan hjälpa klubben att utvecklas.
– Ja verkligen, Det är stor skillnad nu jämfört med förut. Vi har nya mattor och all gymutrustning är ny och ringen är ny, det är är väldigt bra.
Hur mycket betyder det här för klubben?
– Det bereder fantastiskt mycket. Vi kan få ut mer nu. Trycker man in 60 personer på 130 kvadrameter blir det lätt så att någon hamnar i skymundan. Här kan vi alla uppmärksamhet och hjälpa alla med träningen på ett annat sätt.

Klubben har fått mycket beröm och positiva reaktioner från medlemmar och andra personer om klubbens nya lokal.
– Vi har fått väldigt positiva reaktioner. Det underlättar vår personliga träning för våra medlemmar.Nu kan vi göra den utifrån våra behov eftersom vi har har löpband, roddmaskin, cyklar. Vi kan variera träningen utifrån allas behov, säger Jonatan Kumlin.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.