Calisir om Kennedys mål:”Han ska inte få skjuta där”

J-Södra föll hemma mot Hammarby efter att Kennedy Bakircioglu avgjort med ett volleyskott i den 75:e minuten. Ett läge som han inte borde fått enligt, J-Södras mittback André Calisir.
– Vi måste titta på det där och se vad vi kan göra bättre. Han ska inte få skjuta där egenligen, säger Calisir.

Den första halvleken var Hammarbys. Bortalaget hade det mesta spelet och styrde tempot i matchen. Men bortalaget hade svårt att skapa riktigt heta målchanser på grund av J-Södras stabila försvarsspel.
– Vi gjorde ett sådant bra jobb för varandra i försvarsspelet så det kändes som om vi var bra med i matchen, även fast de hade mest boll. Vi slog en del långbollar och vann andrabollarna för att de inte skulle komma rättvända. Vi hade ändå bra kontroll, det kändes tryggt. Sen kom vi in i det mer i andra halvlek, säger mittbacken André Calisir.

I andra halvlek hade J-Södra mer boll och hade flera bra lägen att göra mål på. Det var en klar skillnad i spelet från första halvlek.
– Vi pratade om att få lite lugn i spelet och det tycker jag vi får och vi kan spela runt dem och komma runt på kanterna.

Men i den 75:e minuten hamnade en undanrensning från J-Södras försvar rakt hos Kennedy Bakircioglu som drog till på volley och avgjorde matchen med sitt 1-0-mål.
– Det var ett inkast in i straffområdet och vi vinner första duellen men sen kommer bollen ut till Kennedy som skjuter i mål, säger Calisir och fortsätter:
– Vi får kolla och gå igenom och se vad vi kan göra bättre. Han ska inte få skjuta där.

Trots förlusten tycker Calisir att laget gör en godkänd insats och är inte orolig efter två raka förluster.
– Jag tycker vi följer matchplanen. Det kändes ganska tryggt. Men vi försöker få igång spelet och börja rulla, men det blir väl lite för mycket deras spel. En okej match. De gjorde ett väldigt snyggt mål.
– Nu är det fullt fokus på nästa match mot Gefle som gäller, det går inte att älta gamla förluster, säger han.

 

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.