Highlanders värvar återvändare: ”En jäkel på att spela boll”

Wetterbygden Highlanders har haft en lucka att fylla i truppen inför den kommande säsongen.

Nu står det klart att det är den tidigare Highlanders-spelaren Eddie Alm som ansluter.

– Eddie låg överst på allas våra lista tidigt i somras men av olika anledningar valde han bort oss då för att söka lyckan högre upp i seriesystemet. Att nu få chansen på honom igen känns fantastiskt bra och tillsammans med Jesper Wennerholm så kommer han representera vår series mest kreativa backcourt, säger lagets coach och sportchef Dennis Aulander i ett pressmeddelande. 

– Att addera spelare så här tätt inpå seriestart kan alltid vara “risky business”, i synnerhet för ett lag som fått en så pass fin start på säsongen som vi fått. Med Eddie är jag dock fullständigt trygg för förutom att han är en jäkel på att spela boll, så är det också en fantastisk personlighet som dessutom sitter på den fördelen att han var med oss redan ifjol.

Eddie Alm kommer närmast från spel med Nässjö Basket i Basketligan.

– Jag vet att jag kan höja intensiteten och vara ett hot överallt på plan. Detta leder till att jag kan, förutom att själv vara ett hot, också kan sätta upp mina lagkamrater i bra lägen. Jag hoppas även kunna bidra med bra stämning på och utanför planen. Det kommer bli skönt att återigen få dra på sig Highlanders-linnet, säger Alm.

Den här artikeln har även publicerats på JKPGLive.se.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.