Klart: J-Södras skyttekung förlänger kontraktet

J-Södras skyttekung, Pawel Cibicki, har gjort succé i allsvenskan den här säsongen. Cibicki, som är utlånad från Malmö FF, belönas nu med ett nytt kontrakt med den allsvenska serieledaren.
– Det har alltid varit mitt mål att återvända hem och det är skönt att det är klart nu, säger Cibicki.

Med sina nio mål är Pawel Cibicki en av de stora anledningarna till att J-Södra är nära ett nytt allsvenskt kontrakt. Den 22-åriga anfallaren blev inför säsongen utlånad från Malmö FF till J-Södra och det blev succé. Cibickis framtid har dock varit ett frågetecken då anfallaren har ett  kontrakt med MFF som går ut efter nästa säsong. I fredags berättade Cibickis agent för Sportbladet att han skulle återvända till MFF nästa säsong. Nu är det klart. Cibicki har skrivit på ett nytt kontrakt med topplaget som gäller till och med säsongen 2019.
– Han har tagit ytterligare kliv i sin utveckling och blivit både starkare och modigare. Han har verkligen visat sina kvaliteter på fotbollsplanen i år. Det känns bra att kunna förlänga avtalet, säger Malmös sportchef Daniel Andersson.

Cibicki är nöjd med vad han har fått ut av utlåningen till J-Södra och väldigt glad att få spela för Malmö igen nästa säsong.
– Jag hade kanske inte vågat hoppas på att det skulle gå så bra som det faktiskt gjort i Jönköping. Att jag får förlängt är ett kvitto på det. Det har alltid varit mitt mål att återvända hem och det är skönt att det är klart nu, säger Pawel Cibicki.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.