Så är läget med skadade HV-stjärnorna

Andreas Borgman fick hjälp av isen efter en kollision under gårdagens match mot Lukko Rauma i CHL. Filip Sandberg var inte ens ombytt på grund av skada. Men HV71:s läkare Jonas Kalman lämnar lugnande besked om duon. 

Det var i den tredje perioden under tisdagens 16-delsfinal i CHL som Andreas Borgman kolliderade med lagkamraten Dylan Reese och for handlöst in i sargen. 

Reese kunde ganska snabbt resa sig upp och var senare tillbaka på isen. För Borgman var matchen över. HV-backen fick hjälp av isen. 

Men strax efter matchen lämnade HV:s läkare Jonas Kalman lugnande besked. 

– Han [Borgman] har lite ont i nacken. Men annars mår han bra. Det såg lite läskigt ut, falla handlöst in i sargen sådär. Men han mår faktiskt ganska bra, säger Kalman. 

HV spelar ny SHL-match på torsdag, borta mot Färjestad. Men det är ännu för tidigt att säga om Borgman kommer kunna vara med. 

– Vi får se, han är väl stel i morgon (läs: i dag). Men vi hoppas vi ska kunna mjuka igång honom med lite behandling, sedan får vi se, säger Kalman. 

Forwarden Filip Sandberg var inte ens ombytt under gårdagens match. 

– Filip har lite ont i en hand och vi vilade honom i dag (läs: i går) och hoppas han kan vara med på torsdag, säger Kalman. 

Den här artikeln har även publicerats på JKPGLive.se.

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.