Jmini lanserar SportJKPG – Jönköpings nya sportsajt

Jönköping har äntligen fått en ny, renodlad sportsajt. Nyhetssajten JKPGLive.se byter namn till SportJKPG.se och får även en ny rosa design.

– Det finns ett stort intresse bland Jönköpingsborna, säger Daniel Bacelj, chefredaktör och ansvarig utgivare. 

Jmini AB förvärvade i våras nyhetssajten JKPGLive.se. Sedan dess har arbetet pågått med att utforma sajtens framtid.

Nu står det klart att JKPGLive.se får ett nytt namn och blir en renodlad sportsajt. Den nya sajten går under namnet SportJKPG.se.

– Det känns väldigt roligt att kunna lansera en ny lokalsajt med inriktning på sport. Det finns ett stort intresse bland Jönköpingsborna, säger Daniel Bacelj, chefredaktör och ansvarig utgivare för Jmini, Jaffärer och SportJKPG.

Fokus kommer ligga på att bevaka de stora sporthändelserna i staden. Dessutom kommer maffiga bildspel från de lokala sporthändelserna publiceras varje helg.

Genom en funktion på sajten kommer även samtliga idrottsklubbar i Jönköpingsregionen kunna skicka in eget material.

– Det finns en extremt levande sportkultur i Jönköping. Vi vill ge alla chansen att få uppmärksamhet för sina framgångar och sitt arbete, säger Bacelj.

I samband med den nya inriktningen får sajten även ett ansiktslyft. För att signalera sport kommer en rosa färg användas som bakgrund. Adam Jönsson (sportreporter på Jmini.se) kommer leda arbetet med den nya sajten.

SportJKPG.se kommer även fyllas med material från externa bloggare och krönikörer.

– Att jobba på en renodlad sportsajt kommer bli spännande. Här kommer vi kunna blanda korta, snabba nyheter med längre, mer djupgående reportage, säger Adam Jönsson, reporter.

Följ SportJKPG på Facebook

Följ SportJKPG på Twitter

Missa inga nyheter:

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.