Samuel Ljungblahd Foto: Andreas Joakimson

Samuel Ljungblahd är tillbaka med en 70-manna kör

Samuel Ljungblahd – Sveriges bästa soul-/gospelröst! Under de senaste åren har han synts i TV-rutan i diverse olika sammanhang, men sedan sommaren 2015 är han nog mest ihågkommen hos den stora massan ifrån Prinsbröllopet där han sjöng utgångsmusiken. Denna Umeågrabb turnérar också flitigt i hela Norden, just nu är han på Norgeturné, men väljer att avbryta den för att komma en sväng till Jönköping.

Samuel har släppt ett flertal soloplattor, och den senaste ”The Psalmist” kom i våras – en otroligt välproducerad och svängig platta. Men framför allt är han en livekille som älskar att möta sin publik, och publiken älskar detta energiknippe.

Measure – är ett körläger för tonåringar som arrangeras av Svenska Alliansmissionens Ungdom i Allianskyrkan, Jönköping. I år är det ca 70 st ungdomar som övar under lördagen, för att sedan sjunga

på söndagens konsert tillsammans med Samuel Ljungblahd. Repertoaren för konserten är blandad, Samuel kör en del själv, kören kör en del själva och en del låtar sjungs tillsammans med kör och Samuel. Körledare under helgen är Sara Vittgård och pianist Sören Ylenfors.

Söndagen den 25 oktober kl. 16.00 står Samuel Ljungblahd på scen, tillsammans med denna stora kör och ett grymt band, i Allianskyrkan Jönköping.

-----

No more pages to load