Fanny Wikström, Tim Gerebrant och Viktor Eriksson. Foto: Privat

Läsarnyhet: Succédebut på Café 93

Läsarnyhet. I fredags kväll var det debut för konstellationen Fanny Wikström, Tim Gerebrant och Viktor Eriksson på Café 93.

Vilken debut det blev och vilken förmån att spela när Vättern ligger spegelblank och solen strålar på cafégården och åhörarna kunde samtidigt njuta av musiken, gruppens egna texter och caféets goda utbud.

Gruppen trakterade flera instrument och Fanny och Viktor fick flera gånger byta plats på estraden och det blev också mellan sångerna tillfälle till att tala om bakgrunden till de egna texterna som är skrivna till Guds ära. Alla tre hade bidragit med egna texter och musik. Viktor Eriksson hade skrivit text och musik till ”Väldiga majestät”, Ted Gerebrant ”Hos dig är min frid” och Fanny Wikström hade gjort både text och musik till ”Utan dig”.

När gruppen i tisdags förberedde kvällens framträdande skrev de tillsammans text och musik till sången ”Du är ljus”. I de välkända psalmerna ”Bred dina vida vingar” av Lina Sandell, ”Som en härlig gudomskälla” av Fredrik Bloom/ Alfred Dulin och Lewi Pethrus ”Löftena kunna ej svika” kunde åhörarna i den fullsatta cafégården sjunga med. Johanna Winther, nytillträdd pastor i Korskyrkan, ledde programmet och hon informerade bland annat om Alphakursen som startar den 13/9 i Korskyrkan.

Eber Fransson

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load