Leif ”Loket” Olsson och Ingvar Oldsberg. Foto: Johan Carlén via Wikimedia Commons

Oldsbergs motattack efter Bingolotto-petningen: ”Grava historier”

På fredagen stod det klart att Ingvar Oldsberg sparkas från ”Bingolotto”. Nu hotar tv-profilen att avslöja ”grava historier” om produktionsbolaget.

– Jag har i alla fall tre ganska grava historier som jag inte brytt mig om utan låtit passera. Jag kommer avslöja det, säger han till Aftonbladet.

Efter att en internutredning visat på allvarliga arbetsmiljöproblem har Ingvar Oldsberg sparkats från ”Bingolotto”. Den populära programledaren hävdar att han själv inte vet vad de arbetsmiljöproblemen skulle vara.

– TV4 vet inte heller. Folkspel, som ligger bakom ”Bingolotto”, vet inte. Redaktionen, som ringer till mig hela tiden och undrar vad det är frågan om, vet inte. Det är produktionsbolaget Warner som vet vad det handlar om, säger Oldsberg till Aftonbladet.

Nu planerar han för en motattack riktad mot Warner.

– Jag har en hel del grejer på det här produktionsbolaget. Jag har i alla fall tre ganska grava historier som jag inte brytt mig om utan låtit passera. Jag kommer avslöja det. Jag avvaktar fram till i morgon, så att man lugnt och sansat kan sammanfatta vad mitt angrepp är på Warner, säger han till Aftonbladet.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

-----

No more pages to load