Jeanette Hjalmarsson, vd för OnePartnerGroup i Jönköping Foto: pressbild

OnePartnerGroup tar nya steg

Sedan vi på OnePartnerGroup för ett par år sedan utökade vårt produktutbud har vi märkt ett enormt gensvar från våra kunder.

” Vi kan nu med vår utbildningssatsning ta ett ytterligare kliv för att bli en komplett helhetsleverantör inom kompetensförsörjning och HR-området” meddelar Jeanette Hjalmarsson, vd för OnePartnerGroup i Jönköping.

För oss är det viktigt att vara lokala. Att ha en stor lokal kännedom om vår marknad är för oss en förutsättning och skapar ett förtroende. Vi arbetar långsiktigt med ett ständigt kvalitetsfokus, vilket kan låta självklart, men arbetet kräver ett strategiskt och målfokuserat förhållningssätt. Det finns inga genvägar för att nå ett bra resultat; det gäller att inte falla och ta kortsiktiga beslut som känns bra för stunden.

Vi har nu möjlighet att täcka upp samtliga delar av en HR-process, då vi helt sonika hjälper företag att hitta rätt kompetens. Vi stöttar företag i de processer som krävs för att utveckla befintlig personalstyrka och organisation, men vi stöttar även då avveckling är ett måste.

Med skräddarsydda lösningar hanterar vi alla situationer inom HR-området och företaget. Det företag vi samarbetar med kan då fokusera på sin kärnverksamhet, vilket skapar lönsamhet för alla parter. Vi ser mycket ljust på framtiden och nu ligger vårt fokus på att knyta till oss ytterligare kompetens internt för att hålla jämna steg med fortsatt efterfrågan.

– Det är unikt att detta kan ske av en och samma leverantör med olika specialistkompetenser inom området. Vårt samarbete inom hela koncernen, som sträcker sig från Norrköping i norr till Karlskrona i söder, är också en viktig framgångsfaktor då vi kan täcka in en oerhörd bredd av specialistkompetens, säger Mats Hansson, koncern-vd.

-----

No more pages to load