Elmia Subcontractor fyller 40 år

40 år har Elmia Subcontractor stått värd som marknadsplats för den tillverkande industrin. 

Fyra decennier av teknisk utveckling, ovärderliga kontakter, diskussioner och kunskapsutbyten som genererar affärer för åtskilliga miljarder – ett vinnande koncept för hela tillverkningsindustrin.

Den 10-13 november är det dags igen. Då möter tusentals inköpare, produktutvecklare, konstruktörer och företagsledare mässans utställare. Alla med siktet inställt på framtiden – nya kontakter, nya lösningar och framför allt nya affärer.

Elmia Subcontractor är förutom en bas för affärer och kontakter också en plats för innovation och utveckling. Vi fortsätter att sätta fokus på additiv tillverkning, ett ämne som är mer aktuellt än någonsin och enligt experter kommer att förändra världen mer än internet. Ledande auktoriteter på området är på plats och ger sin syn på 3D-printteknikens framtid, möjligheter och begränsningar, samt ger tips om hur den tillverkande industrin ska hantera de snabba förändringarna.

Världsunika produkter, nya material och innovativa tekniker har sin arena på Subcontractor Innodex – Innovation & Technical Design Expo med ett digert scenprogram, uppseendeväckande utställningar och experthjälp för att göra nya smarta idéer lönsamma. En unik möjlighet att uppleva innovationer från hela världen!

-----

No more pages to load