Petra Lindomborg, VD för RekryteringsHuset. Foto: Pressbild

RekryteringsHuset bland de första som får auktorisation

RekryteringsHuset är ett av de första rekryteringsföretagen i Sverige som har beviljats auktorisation för rekryteringsföretag. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Det känns jättebra. En auktorisation för rekryteringsföretag har vi efterfrågat länge. Det är ett stort värde för oss att få kvitto på att vi har en hög kvalitet i våra processer. Vi tycker dessutom det är extra roligt att vi är ett av de första rekryteringsföretagen i Sverige som har beviljats auktorisation, säger Petra Lindomborg, VD för RekryteringsHuset.

RekryteringsHuset med säte i Jönköping erbjuder rekrytering och utveckling av tjänstemän, specialister och chefer till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor. 

Detta innebär en auktorisation
Auktorisation för rekryteringsföretag lanserades av Bemanningsföretagen under våren, med möjlighet att ansöka om auktorisation som träder i kraft tidigast 1 Oktober 2016. Auktorisationen syftar till att säkerställa att rekryteringsföretagen är seriösa företag som uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär en trygghet för uppdragsgivare, kandidater och medarbetare.

-----

No more pages to load