Foto: Pressbild

Han har knäckt försäljningskoden – nu kan du se honom gratis

Den 19 januari kommer medieprofilen och entreprenören Peppe Ekmark till Hooks Herrgård för att ge en gratis inspirationsföreläsning i hur man arbetar med framgångsrik försäljning.

– Jag kommer att presentera hur jag knäckte koden när jag verkligen förstod hur man skulle få kunden att bli intresserad av att köpa, säger Peppe Ekmark till Jaffärer.

Peppe Ekmark är medieprofilen och entreprenören som med en egen filosofi nått stora försäljningsframgångar.

– Jag jobbade i tolv år inom Kinnevikskoncenen som försäljningsdirektör på bland annat tidningen Metro, TV3 regional. Utöver det har jag startat en hel del företag. Det mest kända är Smile and shine som hyrde ut skoputsmaskiner. För den idén blev jag nominerad som årets entreprenör. Under alla åren har jag alltid gått min egen väg. Jag har följt mitt hjärta och inte riktigt gjort som chefen velat. Jag har alltid försökt att hitta bättre vägar och det är det som har uppnått framgångar. Bland annat lyckades jag få tidningen Metros säljkår att gå från 27:e och sämsta plats till andra plats på bara fem månader. Det berodde mycket på det ledarskapet som jag tror på, säger Peppe Ekmark

Vad kan besökarna förvänta sig av föreläsningen?

– Nyckel till hur man skapar säljframgångar. Jag kommer att presentera hur jag knäckte koden när jag verkligen förstod hur man skulle få kunden att bli intresserad av att köpa. Dessutom kommer jag att presentera tio tips som verkligen gör att man skapar framgångsrik försäljning. Jag vill förtydliga att det här är ingen tråkig teorigenomgång, snarare en inspirationsföreläsning.

Hur skulle du vilja beskriva smålänningarna som försäljare?

– Jag har ofta varit nere i Jönköpingsregionen och föreläst under min tid på MTG. Mina två bästa säljare höll till där nere. Jag känner verkligen en stark kärlek och glädje till Jönköping och den regionen. Jag gillar verkligen människorna, säger Peppe Ekmark avslutningsvis.

Gratisföreläsningen äger rum på Hooks Herrgård den 19 januari.

-----

No more pages to load