Fredrik Ståhl blir ny klubbchef i J-Södra. Foto: Pressbild

Fredrik Ståhl tar över som klubbchef i J-Södra

Roupéz försäljningschef, Fredrik Ståhl, blir ny klubbchef i J-Södra. Det skriver den allsvenska klubben i ett pressmeddelande.

I höstas valde Jönköpings Södras klubbchef Kjell Lundgren att tacka nej till en förlängning i klubben. Därefter påbörjades arbetet med att hitta en efterträdare.

Nu är det klart.

Fredrik Ståhl, försäljningschef på Roupéz, tar över rollen, meddelar J-Södra i ett pressmeddelande.

– Styrelsen tog under hösten beslutet att förändra organisationen inom klubben. Den sportsliga verksamheten samlas nu i en egen del av organisationen under huvudtränarens ansvar. Den administrativa verksamheten läggs i en renodlad del med fullt ansvar på klubbchefen. Syftet med detta är att ge förutsättning för renodlat fokus på respektive del av verksamheten, säger ordförande Mats Tidstrand i en kommentar.

– Med detta som bakgrund så har kriterierna för val av ny klubbchef mycket handlat om sälj- och marknadskompetens vilket vi med stor glädje nu kan presentera i Fredrik Ståhl. Fredrik har en stor erfarenhet och en mycket bra CV med flera kvalificerade uppdrag inom sälj och marknad. Fredriks huvudsakliga uppdrag kommer att tillsammans med personalen utveckla Jönköping Södras administrativa organisation och klubbens marknadsposition med målet att även här nå en allsvensk toppnivå.

-----

No more pages to load