Gunilla Lundberg väljer att avgå från posten som vice vd för Hallpressen. Foto: Press

Toppchef lämnar Hallpressen

Hallpressens vice vd Gunilla Lundberg avgår från post. Beslutet har hon tagit själv.
   – Jag har jobbat hårt i hela mitt liv, så jag tänkte att nu kan jag få chansen att fundera lite på vad jag ska hitta på sen, säger Lundberg till Jmini/Jaffärer.

Redan för en dryg månad sedan stod det klart att Gunilla Lundberg slutar på Hallpressen. Skälet är att hon själv vill byta spår i karriären.

Lundberg, som har en bakgrund som hotelldirektör, började som vd för Jönköpings-Posten 2011. Den senaste tiden har hon haft posten som vice vd för Hallpressen.

– Vi har haft stora förändringar under åren, precis som alla andra i mediabranschen. Jag tyckte det var läge att hitta på något annat, säger hon till Jmini/Jaffärer.

– Jag har jobbat hårt i hela mitt liv, så jag tänkte att nu kan jag få chansen att fundera lite på vad jag ska hitta på sen.

Hur har resan inom Hallpressen varit?

– Det har varit en otrolig resa där jag personligen har lärt mig mycket. Jag har jobbat i en väldigt stor organisation där vi har gjort väldigt mycket centraliseringar.

– Jag har lärt mig mycket om organisationer och vad som händer när organisationer är i kris – vad som händer med medarbetare och vad som händer med ledning, säger Lundberg.

-----

No more pages to load