Samija Hondo och Jessica Gustavsson öppnar eget mäklarkontor - HusmanHagberg Vaggeryd. Foto: pressbild

Superduo startar mäklarfirma i Vaggeryd

Samija Hondo är en erfaren fastighetsmäklare med många år i branschen. Nu satsar hon på eget och öppnar ett nytt mäklarkontor i Vaggeryd. Med sig på resan har hon kollegan och vännen Jessica Gustavsson.

 

– Vaggeryd, liksom bostadsmarknaden, är i ständig utveckling. Självklart är det viktigt att även mäklartjänsten utvecklas i samma takt, och jag ville ta den rollen, säger Samija Hondo.

Samija Hondo är fastighetsmäklare och Vaggerydsbo sedan barnsben. Hon har i många år gjort bostadsaffärer i en annan stor kedja, men beskriver att hon har ett extra driv och mer energi att ge.

I januari öppnar hon därför ett eget mäklarkontor – HusmanHagberg Vaggeryd, tillsammans med Jessica Gustavsson, säljkoordinator samt inredare och stylist.

– Valet av varumärke var enkelt. HusmanHagberg är helt fristående från banker och försäkringsbolag. Det gör att mäklaren alltid kan ge råd som är mest värdefulla för kunden, utan påverkan från annat håll, säger Samija Hondo.

HusmanHagberg startade 1997 och är en privatägd fastighetsmäklarkedja. Kedjan drivs i franchiseform och idag finns drygt 90 kontor och 350 medarbetare i landet.

– Kedjan har en familjär känsla med kundernas bästa för ögonen. Efter varje affär får både säljare och köpare frågor från ett oberoende undersökningsföretag kring hur vi genomfört vår mäklartjänst. Idag är 9 av 10 kunder så nöjda att de gärna rekommenderar oss vidare, och det känns ju fantastiskt bra att vara en del av detta.

-----

No more pages to load