Enligt Bada Bings delägare David Zeren kommer den nya restaurangen på A6 bli en slags expressvariant fast med samma matupplevelse. Foto: Mattias Landström/Pressbild

Så blir nya Bada Bing på A6

I oktober öppnar Bada Bing Burger sin andra restaurang i Jönköping. Det nya stället på A6 kommer ha samma matupplevelse, men en enklare helhet.
   – Om det här konceptet blir lyckat, så kommer det kopieras och öppnas i fler gallerior. Det här blir ett test för att se om våra gäster uppskattar det, säger delägaren David Zeren.

Hösten 2014 öppnade hamburgerrestaurangen Bada Bing Burger på Östra Storgatan i Jönköping. Drygt tre år senare öppnar en andra restaurang, den här gången på A6 som en del av köpcentrets storsatsning på mat. Invigningen väntas äga rum i oktober i år.

Den nya restaurangen kommer ha en lite annorlunda utformning än den i city.

– På A6 är det tänkt att det kommer bli en slags expressvariant. Det är ingen bordsservering, utan samma upplägg som våra fredagsluncher fungerar, att man kommer fram och beställer i kassan. Det blir en mindre restaurang än vad vi har i dag. Men samma maskinerier, så det kommer gå snabbt, säger restaurangens delägare David Zeren till Jmini/Jaffärer.

Tanken har varit att anpassa konceptet till miljön i gallerian.

– Vi kommer försöka få in samma upplevelse när det kommer till maten och göra en schysst inredning där inne också. Men vi kommer gå ifrån det här med bordsservering i gallerian, säger Zeren.

På sikt finns det planer på att expandera Bada Bing-konceptet till ännu fler platser.

– Om det här konceptet blir lyckat, så kommer det kopieras och öppnas i fler gallerior. Det här blir ett test för att se om våra gäster uppskattar det.

Exakt var nästa restaurang i så fall öppnar är inte klart, men det blir i så fall utanför Jönköping.

– Vi har inte tackat ja till något, utan vi kommer först köra igång på A6. Köra i sex månader och utvärdera därefter.

Zeren berättar att öppettiderna kommer vara som gallerian i övrigt. Men till skillnad från restaurangen i city kommer Bada Bing på A6 erbjuda lunch varje dag. Någon alkoholservering ser det i nuläget inte ut att bli.

Hur blir det med förstärkningar på personalsidan?

– Vi räknar med att det kommer krävas ungefär tio personer till den nya enheten. Och vi börjar redan smått rekrytera lite för att utbilda dem här på plats så att de ska vara 100 procent redo när vi öppnar på A6. Och sen kommer vår befintliga personal jobba både uppe på A6 och nere i city, säger Zeren.

Den här artikeln publicerades ursprungligen 2017-02-17.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load