Jönköpingsbon Sebastian Navab blir generalsekreterare i nybildade Gröna Städer.

Jönköpingsbo blir generalsekreterare i Gröna Städer

Jönköpingsbon Sebastian Navab blir generalsekreterare för den nybildade hållbarhetsorganisationen Gröna Städer. Det skriver Dagens Opinion.

Nu har det bildats en ny organisation som ska stimulera ”ett ökat samarbete mellan företag och organisationer inom olika branscher och som ska samla producenter och andra aktörer som verkar för en hållbar samhällsbyggnadsutveckling”.

Generalsekreterare för den nybildade organisationen, Gröna Städer, är Jönköpingsbon Sebastian Navab. Han är idag vd på Nav PR och har tidigare varit Göran Perssons (S) kommunikationsstrateg.

– I dag hör företag och organisationer som jobbar med hållbara varor och tjänster, både miljömässigt och socialt, till olika branschföreningar, som inte nödvändigtvis har hållbarhetsfrågan högst på dagordningen. Samtidigt ställs det allt högre krav på att mer och mer ska vara hållbart och allt fler företag ställer om till hållbart. Därför bildar vi en förening för alla aktörer som jobbar med hållbarhet inom exempelvis energi, fastigheter och återvinning. Vi står även öppna för andra aktörer som stöttar vår sak, oavsett om de kommer från näringslivet, offentlig eller ideell sektor, säger Sebastian Navab till Dagens Opinion.

Även om Gröna städer har ett starkt hållbarhetsfokus är syftet även att stärka medlemmarnas affärer.

– Vi ska också vara en mötesplats och affärsplattform för partners och för att kunna öka medlemmarnas affärer, genom till exempel mässor och affärsnätverk.

Redan vid start har medlemsorganisationen lyckats knyta till sig ett 30-tal medlemmar och ett flertal partners, däribland Husqvarna.

Läs mer om Gröna Städer här.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load