Trustcruit vann Guldenen 2017. Från vänster: Niels Lemmens, programmerare och Simon Werner-Zankl, VD. Foto: Pressbild

Trustcruit vann Guldenen – belönas med 50 000 kr

Trustcruit vann den prestigefyllda utmärkelsen Guldenen som delas till av Science Park till det bolag som bland annat har en unik affärsidé.

Trustcruit är en helt automatisk tjänst som samlar in feedback och omdömen från kandidaterna en rekryteringsprocess i syfte att utveckla och förbättra upplevelsen av det rekryterande företaget.

Bakom tjänsten står Simon Werner-Zankl och Annie Grönblad som idag är VD respektive försäljningschef.

Kriterierna för att vinna utmärkelsen Guldenen är ”en unik affärsidé, att företaget är en god förebild, att man ekonomiskt och resultatmässigt utvecklats väl under det gångna året samt att företaget har goda förutsättningar för att lyckas framöver”.

Motiveringen till att Trustcruit tilldelas utmärkelsen lyder:

”Bolaget har under året visat upp stor drivkraft, uthållighet och ett modernt startup-tänk. De har vågat ändra och anpassa sitt erbjudande och sin affärsmodell utifrån marknadens gensvar och feedback. Därtill har de lyckats få med varumärkesstarka kunder samt aktiva och engagerade ägare. Bakom företaget står ett starkt team med kompletterande erfarenheter och kompetenser, som dessutom är goda ambassadörer för Science Park och vår inkubatorsverksamhet. Detta signalerar en mycket spännande tillväxtresa för Trustcruitsom vi ser fram emot att följa.”

Tilldelas 50 000
Tillsammans med Guldenen tilldelas Trustcruit också 50 000 kr för affärsutvecklande insatser. Utmärkelsen delades ut av Gustav Österström, VD på Science Park Jönköping den 24 februari.

– Trustcruit har visat på en stor portion av entreprenörskap och hanterat såväl med- som motgångar på ett imponerande sätt, och är därför en värdig vinnare av årets Gulden. Nu står de inför ett genombrott och vi tror att Simon och Annie med sitt team kan skapa något riktigt stort, säger Gustav Österström i ett pressmeddelande.

-----

No more pages to load