Linn Weilar gör succé med sin webbshop BonnyBonny. Foto: Pressbilder

Jönköpingstjejen gör succé på nätet med skönhetsprodukter – med snigelslem

K-beauty är samlingsbegreppet för skönhet från Sydkorea och det sägs att det är just Sydkorea som kommer bana vägen för framtidens produkter inom hudvård. Det har Jönköpingstejen Linn Weilar tagit fasta på som som nu har nu startat igång webbshoppen BonnyBonny.

Sydkorea ligger långt fram i utvecklingen när det kommer till hudvård och skönhetsprodukter. Enligt Weilar har de oftast inga onödiga tillsatser utan fokuserar helt på rena och naturliga innehåll och ämnen som ska verka vårdande och närande för huden.

Bland storsäljarna finns bland annat snigelsekret som är en storsäljare.

– Det känns kanske lite obehagligt att ha det i ansiktet men det är egentligen precis tvärtom. Snigelsekretet borde alla testa, säger Weilar.

– Det hjälper huden på naturlig väg att läka, stärka hudens barriär samtidigt som det motverkar pigmentering och ger huden massor med fukt, fortsätter hon. Sydkorea bjuder in oss Jönköpingsbor till mycket spännande delar när det kommer till hudvård. Deras morgonrutin kan bestå av 10 steg eller fler vilket kan jämföras med oss i Sverige som ofta har 3 steg.

Ingredienser som honung, ris, äpple är inte ovanliga och den senaste trenden är ansiktsmask med hästolja som också är den sista upplockade varan på lagret i webbshoppen BonnyBonny.

– I K-beauty skippar man otrevliga tillsatser och satsar mer på att ha högt koncentrat av huvudingredienser, det är hemligheten bakom sydkoreanernas silkeslena och vackra hy.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load