Stefan Gustafsson Ledell, ny sektorchef på Elmia. Foto: Pressbild

Han blir sektorchef på Elmia

Jaffärer skrev nyligen om att Kristin Koefoed blir ny projektledare för Elmia Garden. Nu står det även klart att Stefan Gustafsson Ledell blir ny sektorchef på Elmia.

Stefan Gustafsson Ledell kommer från en tjänst som forskningschef och vice VD för Swerea i Jönköping. Tidigare har han varit med och startat upp och drivit LIGHTer, som är en nationell branschöverskridande arena för lättviktsutveckling.

– Det känns mycket spännande att i min roll som sektorchef driva den fortsätta utvecklingen för givande affärsplattformar för industrin. Svensk industri behöver arenor där företag i hela värdekedjor kan träffas för både affärs- och teknikrelaterade möten. Sverige är erkänt duktiga på olika typer av samverkan och det ska bli spännande att stötta industrin i att hitta nya möjligheter till strategiska samarbeten, säger Stefan Gustafsson Ledell.

Under Stefans ansvar hamnar bl a mässan Elmia Subcontractor och de fem parallella mässorna Elmia Automation, Elmia Verktygsmaskiner, Elmia Plåt, Elmia Svets och Fogningsteknik och Elmia Polymer.

Stefan Gustafsson Ledell tillträdde sin nya tjänst den 23 februari.

-----

No more pages to load