Drazen Crnoja, 27, är ny ordförande för Företagarna i Jönköping. Foto: Pressbild

Han ska ta Jönköpings företagare till nya höjder

Nyligen valdes Drazen Crnoja, 27, som ny ordförande för Företagarna i Jönköping. I sin nya roll hoppas han kunna dra nytta av sin erfarenhet av digitala marknadsföring.
   – Mitt fokus blir att fortsätta skapa värde för våra medlemmar, säger han till Jmini/Jaffärer.

Den 2 mars stod det klart att 27-årige Drazen Crnoja blir ny ordförande för Företagarna i Jönköping. Han efterträder Jörgen Iderfjäll, som flyttar till sin familj i Thailand.

– Mitt fokus blir att fortsätta skapa värde för våra medlemmar, så som tidigare ordförande och styrelse gjort. Vi har upp emot 650 medlemmar, att möta allas krav är omöjligt. Men vi försöker vara tydligare i vår kommunikation och visa vilka möjligheter som ges med medlemskapet.

– Vi står på tre ben. Vi har nätverkandet, vi driver företagarpolitik och sen har vi olika förmåner med rabatter och olika avtal som gynnar medlemmarna. Där kommer det komma en del nytt under året som många kommer ha nytta utav, säger Crnoja till Jmini/Jaffärer.

Sedan 2012 driver Crnoja företaget Omnes Media, som hjälper företag att lyckas med sin digitala marknadsföring. Han föreläser också om självledarskap på företag och skolor. Dessutom är han engagerad i UngDrive, som låter gymnasieungdomar testa på entreprenörskap under sommarlovet.

– Jag har lång erfarenhet utav digital marknadsföring, där kan jag tillföra mycket till den nya styrelsen samt vår förening. Hur man paketerar och hur man når ut med sitt budskap. Sen ser jag även fram emot arbetet tillsammans med övriga i styrelsen. Vi har ett härligt sammansvetsat gäng.

-----

No more pages to load