Freddies lämnar Atollen. Istället kliver New York Legends in. Foto: Daniel Bacelj/Mattias Landström

Freddies försvinner – blir del av ny restaurangkedja

Krogen Freddies försvinner som koncept. Istället blir det kedjan New York Legends med sportbarer i Linköping och Helsingborg som kliver in. Nu blir det enligt bolaget en ännu större satsning på sport.

Det var i april 2016 som Freddies öppnade upp sin sportbar på Atollen i Jönköping. På plats då fanns fotbollsstjärnan Fredrik Ljungberg, som var en personerna som låg bakom satsningen.

– Vi ville skapa en plats där alla kan hänga. Vi har skärmar så du kan komma hit och titta på sport och fotbollsmatcher men det är ju mer än så, sa Ljungberg till Sport Jkpg i en exklusiv intervju.

“Mer fokus på sport”
Nu kan Jaffärer berätta att efter bara mindre än ett år skrotas Freddies som koncept och istället kliver sportbars-kedjan New York Legends in, som kommer att satsa ännu mer på sport.

– Det kommer bli mer fokus på sport då det till vissa delar varit svåridentifierat för våra gäster, säger Frippe Karlson, projektansvarig på New York Legends.

Uppgifter till Jaffärer gör gällande att Fredrik Ljungberg nu har dragit sig tillbaka och inte finns med i den nya satsningen. När Jaffärer ställer frågan till Karlsson säger han:

– Jag svarar inte på den frågan.

När New York Legends öppnar vill Frippe inte avslöja utan säger att det kommer att ske ”snart”.

-----

No more pages to load