Thomas Svedberg Foto: Pressbild

Thomas Svedberg blir ny Administrativ chef på WSA

Thomas Svedberg på Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i Jönköping tar steget över från advokatverksamheten och blir istället ny Administrativ chef för WSA:s samtliga kontor i Sverige. 

Svedberg har varit verksam vid advokatbyrån sedan 1997 och tar nu steget över från advokatverksamheten till en chefsroll med ansvar för alla delar av kontorens gemensamma administration.

– Min förhoppning är att jag med stöd av min erfarenhet från branschen och alla våra fantastiska medarbetare ska kunna vara med och bygga framtidens advokatbyrå, säger Thomas Svedberg i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Ett tydligt kundfokus med hög tillgänglighet har alltid varit en del av vår företagskultur och det ska vi nu utveckla ytterligare. Kunden ska alltid känna att vi – tillsammans med våra partners inom olika områden – kan ta ett helhetsgrepp om den affärsmässiga rådgivningen.

Thomas Svedberg tillträdde sin roll under mars månad.

Wesslau Söderqvist Advokatbyrå är specialiserad på svensk och internationell affärsjuridik och har ett hundratal medarbetare på åtta orter i landet.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load