Matilda Nydahl, verksamhetsansvarig för Work System Life. Foto: Press

Work System köper Växjöbolag

Det snabbväxande bolaget i Tenhult, Work System, har förvärvat Bilinredarna i Växjö.

Bilinredarna har specialiserat sig på att skapa bilanpassade lösningar för exempelvis funktionshindrade. I samband med Tenhultföretagets förvärv av Bilinredarna skapas ett nytt affärsområde som kommer att heta Work System Life.

– Vi vill vara en komplett leverantör som anpassar bilar helt utefter kundens behov och önskemål. Från första kontakten till att kunden är bekväm med sin bil. I dagsläget ligger vår huvudverkstad på Hjalmar Petris Väg 30 i Växjö och samt en nyöppnad verkstad i Tenhult utanför Jönköping där vi även kommer att genomföra utprovningar. Utprovningar kommer vi erbjuda i Södra Sverige vilket är ett naturligt område för oss då en av våra säljare är bosatt i Skåne. Vi vill kunna erbjuda en närhet och väldigt god service, säger Matilda Nydahl, verksamhetsansvarig för Work System Life, i ett pressmeddelande.

– Det känns spännande att få komma in i ett nytt företag med möjlighet att påverka från början. Vi är ett härligt gäng med duktiga erfarna tekniker främst genom förvärvet av Bilinredarna där både Magnus och Fredrik är två driftiga tekniker.
Tobias Persson har tidigare också jobbat på Permobil med bilanpassning. Med stort engagemang ser han fram emot satsningen med Work System Life där han kommer fokusera på den skånska marknaden.

– Det känns väldigt roligt att fortsätta i branschen. Jag brinner för det personliga mötet och att få hjälpa andra. Att åka till affären och handla när man vill tar många för givet. Att få hjälpa, skapa frihet och oberoende för personer med funktionsnedsättning är väldigt stimulerande. Jag har många exempel på kunder genom åren som berättat hur deras liv förändrats efter anpassning av deras bilar, säger Tobias Persson.

-----

No more pages to load