Efter snart sex år som regionchef för Svenskt näringsliv i Jönköpings län ser Anna Gillek Dahlström fram emot nya utmaningar. Foto: privat

Svenskt näringslivs regionchef lämnar Jönköping

Svenskt näringslivs regionchef Anna Gillek Dahlström lämnar Jönköping för Göteborg.

– Jag börjar som regionchef för Svenskt näringsliv i Västra Götaland och kommer att sitta i Göteborg från och med måndag nästa vecka, säger Anna Gillek Dahlström.

Efter snart sex år som regionchef för Svenskt näringsliv i Jönköpings län ser Anna Gillek Dahlström nu fram emot nya utmaningar. Redan på måndag nästa vecka tillträder hon som regionchef för Svenskt näringsliv i region Västra Götaland.

– Jag gillar ju vår verksamhet och det organisationen arbetar med – näringslivspolitik och att förbättra för företag här i Sverige, säger Gillek Dahlström.

– Men lika spännande som det är att få göra något nytt och att spänna bågen igen, lika tråkigt är det att lämna alla de människor som jag har haft mycket kontakt med här i Jönköping, tillägger hon.

Med en stabil grund att stå på går Gillek Dahlström nu vidare för att lära känna en annan del av Sverige.

– Jag har fått så mycket kunskap och medskick genom åren från företagen i vårt län kring vad som bygger bra företagsklimat. Nu ser jag ser fram emot att lära känna nya människor och arbeta med viktiga frågor i nya sammanhang, tillsammans med nya företagare, gentemot nya politiker och i nya kommuner, säger Gillek Dahlström avslutningsvis.

Det är fortfarande inte klart vem som kommer att tillträda som ny regionchef för Svenskt näringsliv i Jönköpings län.

-----

No more pages to load