Anna Carendi ny ordförande för StyrelseAkademien Jönköping. Foto: Pressbild

Anna Carendi ny ordförande för StyrelseAkademien

Anna Carendi valdes till ny ordförande för StyrelseAkademien Jönköpings län vid föreningens årsmöte. Hon har tidigare varit ledamot i styrelsen och under en period också vikarierande verksamhetsledare.

Anna Carendi är bosatt i Jönköping och driver företaget Diya Consulting AB, som stöttar företag och organisationer med att integrera hållbarhet i sina verksamheter. Anna är sedan 2015 styrelseledamot i StyrelseAkademien Jönköping och har under en period också varit vikarierande verksamhetsledare. Anna har erfarenhet från styrelsearbete inom ideella organisationer på lokal, regional och nationell nivå. Hon är också initiativtagare och ordförande i nätverket CSR Småland och är styrelseledamot ett import- och grossistföretag.

– StyrelseAkademien Jönköping är en ledande aktör för styrelsefrågor och jag ser fram emot att fortsätta utveckla föreningen tillsammans med den nya styrelsen och vår verksamhetsledare. Jag tycker att vi ännu tydligare kan visa på nyttan med professionellt styrelsearbete och lyfta fram exempel på företag som har ett bra styrelsearbete och vad det har inneburit för företagets utveckling och lönsamhet. Det är också viktigt att vi utvecklar medlemsnyttan så att vi fortsätter vara relevanta för våra medlemmar, säger Anna Carendi i ett pressmeddelande.

Ny styrelse vald
StyrelseAkademien Jönköpings årsmöte gick av stapeln den 4 april hos SEB som är en av föreningens viktiga samarbetspartners. Den nya styrelsen består av Anna Carendi, Anna Stålenbring, Pär Ljunggren, Anders Nyberg, Ingalill Ebbesson, Morgan Ryhman och Pernilla Bergsten.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load