Tommy Henriksson, vd på Office IT-Partner. Foto: Pressbild

Pdb och Office IT-Partner inleder partnerskap – nyanställningar på gång

Pdb flyttar driften av sin IT-plattform till branschkollegan Office IT-Partner i Jönköping. Avtalet är på tre år och värdet är i mångmiljonklassen. Dessutom är flera nyrekryteringar på gång.

– Vi vill i alla lägen erbjuda våra kunder högsta kvalitet och i samarbete med Office IT-Partner har vi möjligheten att leverera mycket kraftfulla driftslösningar för de system vi bygger. Våra kunder, som ofta bedriver global verksamhet under dygnets alla timmar, har mycket höga krav. Vi ser fram emot att kunna möta dessa krav på ett ännu bättre sätt framöver, säger Stefan Selvander, VD på Pdb.

Partnerskapet innebär att Office IT-Partner i Jönköping kommer att ansvara för driften av Pdb:s utvecklings- och produktionsmiljö med kundlösningar för exempelvis Huskvarna, DHL och Elgiganten. Office IT-Partner kommer även att hantera Pdb:s hela klientplattform genom företagets prisade FunktionsIT-koncept.

– Vi är mycket stolta att få ingå ett partnerskap med Pdb. Genom att lägga driften i vårt säkerhetsklassade datacenter och genom valet av vårt koncept för IT som tjänst, FunktionsIT, kommer Pdb att kunna lägga allt fokus på sin egen affär och kunder. Vi hanterar allt som rör den dagliga driften, säkerhet och medarbetarnas arbetsstationer, säger vd Tommy Henriksson, i ett pressmeddelande.

Aktuellt med nyrekryteringar
Avtalet är på tre år och värdet är, enligt Office IT-Partner, i mångmiljonklassen.

Enligt Tommy Henriksson är det också aktuellt med nyrekryteringar hos Office IT-Partner till följd av det nya avtalet.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load