Roger Jonsson kliver in som som ansvarig för affärsområdet Interim management på Ny Position.  Jeanette Boström och Helen Einarson Lundin är delägare. Foto: pressbilder

Ny Position rekryterar toppchef

Ny Position förstärker organisationen genom att rekrytera Roger Jonsson som ansvarig för affärsområdet Interim management. Jonsson har sin bakgrund inom industrin men har även varit vd för Hallpressen AB. Fram tills nu har han jobbat som vd och managementkonsult och är ordförande i Elmia AB.

Nu tar Ny Position nästa kliv och organiserar sig i tre affärsområden: Rekrytering, Human Resources och Interim management. Den nya organisationen ska skapa förutsättningar för att växa inom respektive affärsområde och samtidigt förbereda sig på den förändring som sker på arbetsmarknaden med färre fasta anställningar men där arbetsmiljön och anställningsvillkor spelar en allt större roll för nya generationer.

– Tre affärsområden skapar tydlighet både för våra kunder och medarbetare och vi sätter fokus på respektive kärnområde, säger Helen Einarson Lundin, delägare, i ett pressmeddelande.

För att stärka upp organisationen har man rekryterat Roger Jonsson som ansvarig för affärsområdet Interim management. Jonsson har sin bakgrund inom industrin men har även varit vd för Hallpressen AB. Fram tills nu har han jobbat som vd och managementkonsult och är ordförande i Elmia AB.

– Affärsområdet Interim Management kommer få en ledare som både har varit interimskonsult och själv anlitat interimskonsulter i sina olika roller, säger Jeanette Boström, delägare, i pressmeddelandet.

Ny Position har sedan starten i början av 2009 jobbat med Rekrytering, Human Resources Management och uthyrning av specialister och chefer. 

-----

No more pages to load