Från vänster: Tina Gardestrand, vd på Citykoll och Niclas Ekblad, VD Simonssongruppen Coach & Capital. Foto: Tobias Karlsson/Pressbild

Nytt toppsamarbete: Här är storbolaget som går in i Citykoll

Simonssongruppen Coach & Capital går in som delägare i Citykoll i Jönköping. Tillsammans ska de nu vidareutveckla affärsidén, som bygger på att ge invånarna i länet en personlig guide till evenemang och restauranger.
   – Jag ser fram emot ett spännande samarbete, säger Citykolls vd Tina Gardestrand.

På torsdagen stod det klart att Simonssongruppen via investmentbolaget Coach & Capital går in som delägare i Citykoll i Jönköping.

– Citykoll har en spännande affärsidé, och har kommit långt i sin utveckling på kort tid. Jag ser fram emot en vidare utveckling av lösningen tillsammans med medarbetarna och övriga ägare på Citykoll, säger Niclas Ekblad, vd för Simonssongruppen Coach &
Capital, i ett pressmeddelande.

Citykolls affärsidé bygger på att ge invånarna i Jönköpings län en personlig guide till evenemang och restauranger via sina appar. Tjänsten har funnits på marknaden i ett drygt år och har i dag omkring 40 000 användare per vecka.

– Genom Simonssongruppen Coach & Capital har Citykoll fått en kunnig och långsiktig ägare, som med sin erfarenhet kommer att bidra positivt till den fortsatta utvecklingen av Citykoll. Jag ser fram emot ett spännande samarbete, säger Citykolls vd Tina Gardestrand.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load