Marcus Hökenklo, VD Framtiden AB. Foto: Pressbild

Succén: Dubbla priser för Framtiden i internationell stortävling

Rekryteringsbolaget Framtiden AB tog tog hem två priser i den prestigefyllda tävlingen European Business Awards som nyligen ägde rum i Dubrovnik, Kroatien. Det var i kategorierna ”The Business of the Year Award with a turnover of €0-25m” och ”National Public Champion for Sweden” som det snabbväxande Jönköpingsbolaget utmärkte sig i.

Framtiden tilldelades pris för ett av de tio bästa företagen i Europa i sin kategori samt Nationell mästare för Sverige.

– Vi är otroligt stolta över vår resa i European Business Awards som började för ett år sedan med över 33 000 företag från 34 länder och att vi nu tilldelats två fantastiska priser. Vi ser med spänning fram emot vår framtid och vad vi mer kan åstadkomma, säger Marcus Hökenklo, VD på Framtiden AB, i ett pressmeddelande.

“Briljanta exempel på tillväxtpotentialen”
Enligt European Business Awards har tävlingen inrättats för att “stödja utvecklingen av ett starkare och mer framgångsrikt näringsliv i Europa”.

– Dessa företag är Europas bästa. De visar innovation, etik och ekonomisk framgång och är briljanta exempel på tillväxtpotentialen för europeisk verksamhet i en konkurrenskraftig global marknad, säger Adrian Tripp, VD för European Business Awards.

Detta var det tionde året som priser delades ut i elva olika kategorier.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load