Benny Blick blir ny produktionschef och Mattias Hörberg blir ny ekonomichef på Elmia. Foto: Elmia

Elmia värvar dubbelt

Elmia har rekryterat två nya chefer. Dels handlar det om Benny Blick som blir ny produktionschef, dels Mattias Högberg som blir ny ekonomichef.

Benny Blick har tidigare arbetat på Elmia under 2015-2016 men kommer närmast från en tjänst som vd på Anebybostäder. När Benny Blick nu kommer tillbaka gör han det i en ny position och på en ny avdelning.

– Det känns jättebra att få förnyat förtroende. Det är en spännande framtid för Elmia och mycket som ska göras. Jag ser fram mot att fördjupa mig ännu mer i produktionsrollen och utvecklingen av arenan och fastighetsfrågorna, säger Benny Blick i en kommentar.

Ny ekonomichef för Elmia blir Mattias Hörberg. Han kommer närmast från en tjänst som HR-chef på det globala förpackningsföretaget Nefab AB, med huvudkontor i Jönköping.

– Det ska bli mycket roligt. Jag ser fram emot att lära känna bolaget och alla kollegor och att få bidra i Elmias fortsatta utveckling, säger Mattias Hörberg.

Mattias Hörberg väntas tillträda sin nya tjänst den 10 augusti.

– Mattias och Bennys personliga egenskaper och breda arbetslivserfarenheter är ett rejält tillskott till Elmias team. Vi står inför en spännande utveckling där vi bygger vidare på Elmias stabila grund som mötesplats för affärer och nyskapande upplevelser. Elmia fortsätter att vara ett viktigt och drivande nav för Jönköpingsregionen, säger Lotta Frenssen, vd för Elmia AB, i ett pressmeddelande.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load