Jan Wallin, till vänster, slutar som VD. Johan Frilund tar över. Foto: Pressbilder

Jan Wallin slutar som VD på Acconia

Jaffärer skrev under måndagen om att Johan Frilund lämnar Sensys. Nu står det klart att han blir ny VD för Acconia efter avgående Jan Wallin.

– Det ska bli otroligt spännande att få utveckla Acconias verksamhet vidare. Jag ser stora möjligheter att få ge Acconias kunder utväxling på min erfarenhet och därmed kunna bidra till Acconias kunders framtida tillväxt, säger Johan Frilund, tillträdande VD i Acconia Resultatskap AB.

– Johan är med sin kunskap, erfarenhet och personlighet det Acconia nu behöver för att stärka vår position i värdekedjan och utveckla bolaget i den föränderliga marknaden vi agerar i, säger Janne Wallin, som nu kliver av som VD för Acconia.

– Jag är väldigt glad att vi har kunnat rekrytera Johan till VD-rollen på Acconia. Jag är övertygad om att han med sin breda och långa erfarenhet från internationellt näringsliv kommer att kunna stärka och utveckla Acconias verksamhet, säger Magnus Fridebo, styrelseordförande i Acconia och VD för Söder & Co som är största ägare i Acconia, i ett pressmeddelande.

-----

No more pages to load