Marcus Strömberg (till vänster), koncern-vd för det börsnoterade bolaget Academedia kliver in i OnePartnerGroups styrelse. Till höger: Stefan Alvarsson, koncern-vd i OnePartnerGroup. Foto: Pressbilder

OnePartnerGroup värvar känd börs-VD

Jönköpingsbaserade företaget OnePartnerGroup utökar sin styrelse med Marcus Strömberg, som idag är koncern-vd för det börsnoterade bolaget Academedia. 

– Med sin gedigna bakgrund inom utbildningsvärlden samt rekryterings- och bemanningsbranschen kommer Marcus tillföra styrelsen värdefull kunskap inom ledarskap, organisation och finans. Han blir också viktig i arbetet att säkerställa organisationens framtida arbete med vår fortsätta expansion, säger Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare OnePartnerGroup, i ett pressmeddelande.

– Det är med stolthet och ödmjukhet jag tar mig an uppdraget som styrelsemedlem i OnePartnerGroup. Företaget har uppvisat en imponerade styrka i sin affärsmodell att vara lokala och göra bra affärer, säger Marcus Strömberg och fortsätter:

– OnePartnerGroup är idag ett av Sveriges tio största bolag inom rekrytering och bemanning och tar andelar från de etablerade bolagen. Denna resa är spännande att vara delaktig i.

-----

No more pages to load