Foto: Pressbilder

Nu säljer han nöjesparken

Äppelvikens äventyrspark i Gränna hamn är till salu. Entreprenören bakom anläggningen, Klas Hagmarker, säger till Jaffärer att han nu vill lämna över ”stafettpinnen”.

– Det har blivit lite dåligt med semestrar de senaste åren, säger han.

Den drygt 10 000 kvadratmeter stora äventyrsanläggningen i Gränna startades av 2013 av entreprenören Klas Hagmarker.

Äppelvikens Äventyrspark har varit ett populärt besöksmål för barnfamiljer. På anläggningen finns bland annat Sveriges största minigolfbana på konstgräs och en stor vattenpark.

Men nu, efter fyra års hårt arbete, säljer han anläggningen.

Varför säljer du?

– Av flera anledningar. Just nu är det lite för dåligt med semestrar och det tar mycket tid från min andra verksamhet inom bygg, säger Hagmarker och fortsätter:

– Den ligger ju fantastiskt fint vid hamnen och det finns stora möjligheter att utveckla konceptet vidare med café, pizzeria och fler aktiviteter, men jag hinner som sagt inte med det.

Hur mycket säljer du den för?

– Jag vill inte sälja till vem som helst, utan jag vill att det ska vara en person ska kan vidareutveckla konceptet. Priset diskuteras vi oss fram till.

Vad ska du själv göra framöver när du har sålt anläggningen?

– Jag har haft många projekt i alla år inom restaurangverksamhet, äventyrsgolf och snickeriverksamhet och jag har fler projekt på gång, men jag vill inte avslöja dem nu.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load