Nu öppnar Bjurfors kontor i Jönköping. På bild: Mats Ljung och Ola Lundqvist, ägare av Bjurfors. Foto: Pressbild

Mäklarjätte öppnar kontor i Jönköping

Mäklarbyrån Bjurfors öppnar kontor i Jönköping. Etableringen leds av två välkända fastighetsmäklare från Vätterbygden.

Nu står det klart att Bjurfors, en av Sveriges största privatägda mäklarfirmor öppnar i Jönköping.

Ansvariga för etableringen blir två välkända mäklaransikten i Jönköping, Nathan Efram och Christian Österberg.

– Vi har båda arbetat ett antal år som mäklare i Jönköping. När vi nu bestämt oss för att öppna i egen regi kändes Bjurfors varumärke och kundkategori helt rätt att docka in i. Jönköpingsmarknaden är mycket expansiv, med mycket nyproduktion och stark inflyttning till regionen, och vi ser att vi har mycket goda möjligheter att ta marknadsandelar snabbt tack vare Bjurfors storstadskoncept som har saknats på Jönköpingsmarknaden, säger Christian Österberg, i ett pressmeddelande.

Ola Lundqvist, vd för Bjurfors om etableringen:

– Vi har en tydlig expansionsplan där vi fortsätter att expandera på de orter där vi är verksamma idag och dessutom till ett antal orter i övriga landet. Jönköping, med plats nio på listan över Sveriges största städer, är helt rätt för oss. De förbättrade kommunikationerna mellan Jönköping och Göteborg har ökat attraktiviteten i regionen, och på sikt när landets nya höghastighetsbana för tåg är utbyggd och knyter ihop Jönköping med såväl Stockholm som Malmö på ett helt nytt sätt kommer det att stärka regionen än mer.

Bjurfors finns idag etablerade i storstäderna samt på ett flertal mellanstora städer i Sverige. De har idag cirka 430 medarbetare.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load