Göran Månsson, VD Queenswall och Jonas Ahlgren, VD DreamLogistics AB och flygbild på E-city i Ängelholm. Foto: Pressbild/Catena

Jönköpingsföretag expanderar med nytt lager

DreamLogistics AB öppnar nu upp ett nytt lager i E-City i Ängelholm. Företaget från Jönköping ska på så vis kunna fortsätta expandera sin verksamhet i tredjepartslogistik med inriktning mot e-handel.

DreamLogistics AB har sin grund i Jönköping och arbetar med tredjepartslogistik. Deras kunder är främst e-handelsbolag. 

Företaget väljer nu att öppna ett nytt lager i E-city i Ängelholm, utöver det lager de har i Jönköping. Hittills under 2017 företaget haft en tillväxt på över 50 procent.

– Vi har fått ett fantastiskt mottagande av alla personer bakom Catena AB som utvecklar (E-city) området. En attraktiv placering vid E6 spelar självklart in när vi även framöver ska kunna ge våra kunder högsta servicenivå, säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB i ett pressmeddelande.

Catenakoncernen genom Queenswall AB beräknar att den totala investeringen för E-City Engelholm uppgår till drygt 600 miljoner kronor.

– Idag vet vi att DreamLogistics AB kommer att växa med E-City. Catena genom Queenswall har gett en option till företaget att bygga ca 11 000 kvadratmeter för att svara mot deras växtambitioner. Det känns bra när ens idéer skapar arbetstillfällen och verksamhet, säger Göran Månsson, VD på Queenswall AB.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load