Mäklarna Christian Österberg, Malin Bogdanoff och Nathan Efram njuter av en fika vid Munksjön. Foto: Hanna Sjöberg

Nya mäklarfirman om Jönköping: “Bostadsmarknaden väldigt het”

Mäklarfirman Bjurfors öppnade nyligen kontor i Jönköping. Enligt de lokala mäklarna är bostadsmarknaden i staden väldigt het.

– Vi har fått fantastisk respons på bara två veckor, berättar Christian Österberg.

Mäklarteamet på nyöppnade Bjurfors i Jönköping består av Malin Bogdanoff, Nathan Efram och Christian Österberg. Det är de två sistnämnda som bestämde sig för att få mäklarfirman att etablera sig Jönköping. 

– Vi hade alltid varit intresserade av Bjurfors och det de stod för. Vi ville inte starta något helt nytt, så vi sökte upp dem, säger Nathan Efram. 

– Vi har fått fantastisk respons på bara två veckor, berättar Christian Österberg.

De två mäklarna har flera års erfarenhet inom branschen i Jönköping. De upplever bostadsmarknaden i staden som väldigt het men med en pågående stabilisering. 

– Det är väldigt stor bostadsbrist just nu. Många studenters enda alternativ är att köpa sin bostad, säger Nathan Efram.

Det är framförallt viljan att sticka ut, såväl som att kunna påverka detaljer och engagera sig i kunden som får de att trivas i firman.

– Drivet är att kvalitén hela tiden ska ska skruvas upp, vår approach mot kunden är mer exklusiv här. Vi jobbar hårdare med foto och styling, säger Christian Österberg. 

– Det är det egna drivet som är det riktiga varumärkeslöftet. Jag har gjort liknelsen förut att jag är som en frisör, men i nya lokaler och med en nyvässad sax, säger Nathan Efram.

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load