Från vänster: Per Wallentin, VD och Koncernchef på Knowit och Henrik Lundin, vd på Litium

Knowit ingår partnerskap med Litium

Knowit, med kontor i Jönköping har tecknat partneravtal med Jönköpingsbaserade Litium. Det framgår av ett pressmeddelande.

Knowit levererar tjänster genom tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Knowit Experience är en digital fullservicebyrå med stor kunskap och erfarenhet inom onlineutveckling och e-commerce.

– Knowit har bred erfarenhet och kompetens inom e-handel och är en perfekt partner för Litium, säger Henrik Lundin, vd på Litium, i en kommentar. Vi är båda mitt i en spännande resa där vi har stora möjligheter att att hjälpa våra kunder med sin omställning till digital handel. Att Knowit finns i många länder är också viktigt för Litiums expansion till fler marknader.

– Litiums moderna e-handelsplattform och Acceleratorer är ger oss ytterligare möjligheter att skapa unika e-handelslösningar för våra kunder. Det blir ett viktigt komplement i Knowits satsning på eCommerce och PIM, säger Per Wallentin, VD och Koncernchef på Knowit. Vi ser fram emot att fördjupa och bredda vårt samarbete både inom Sverige och internationellt.

Knowit, som är börsnoterat, har närmare 2000 medarbetare i sex länder.

-----

No more pages to load