Teleproffs tar sikte mot västkusten – öppnar i Göteborg

Teleproffs fortsätter att expandera. Nu står det klart att de öppnar kontor i Göteborg.

Teleproffs omsätter idag cirka 75 miljoner kronor och finns verksamma på fyra orter. Utöver Jönköping finns bolaget i Värnamo, Linköping, Borås – och nu är det dags för Göteborg. Den 1 september slår de upp dörrarna.

Huvudansvarig för verksamheten blir Tobias Djerf, som har en lång erfarenhet inom både Telecom- och finansbranschen.

– Jag är glad och förväntansfull över att ha fått denna möjlighet att hoppa på TeleProffs resa framåt. Sättet de arbetar med försäljning, service och utveckling klaffar helt med mitt eget sätt att arbeta och se på saker. Med min erfarenhet och kompetens från både stora och medelstora bolag inom Telekom och finansiering kan jag bidra med att stärka varumärket TeleProffs i Västsverige och bidra till fortsatta tillväxt.

– Att vi tillsammans med Tobias öppnar ett gemensamt dotterbolag i Göteborg regionen känns mycket positivt och spännande. Denna etablering ligger helt i linje enligt den expansionsplan som vi jobbar efter. Tobias erfarenhet från branschen och lokala entreprenörskap kommer att ge oss rätt förutsättningar för vår tillväxt i Göteborgsregionen, säger Patrik Skörd, vd för Teleproffs.

-----

No more pages to load