Foto: Aditya Romansa / Jelleke Vanooteghem via Unsplash

Babybolag växer så det knakar – bygger jätteanläggning i Jönköping

Nätbutiken Babyshop inleder nu sin nästa storsatsning i Jönköping och fördubblar sitt lager. Det nya lagret blir då en av de största logistikfastigheterna för e-handlare i hela Norden.

Som JKPG News tidigare berättat växer nätbutiken Babyshop så det knakar. Nu bygger företaget ut sitt automatiserade lager i Hyltena. Något som innebär en fördubblad lageryta, från 21 000 till 45 000 kvadratmeter.

– Vi tittar alltid på nya möjligheter och snabb tillväxt ligger i vårt dna, så för att inte bli begränsade var det en självklarhet för oss att tänka stort från början när det kommer till logistik, säger Marcus Tagesson, vd på the Babyshop group, i ett pressmeddelande.

Den planerade utbyggnaden beräknas så färdig till hösten. Lagret blir då en av de största logistikfastigheterna för e-handlare i Norden.

Satsningen är enligt Babyshop ett viktigt steg för fortsatt expansion i Europa och världen och görs i samarbete med fastighetsutvecklarna Qvana Invest.

– Vi har genomfört ett förvärv per år i snitt de senaste fyra åren och då krävs det starka partners i alla delar av verksamheten, säger Tagesson.

Jönköpingsföretag slukade förlustkonkurrent – då kom storvändningen

-----

No more pages to load