VBAB och HSB Fastighetsförvaltning tecknar avtal. Foto:Day Fotografi

Bostadsjätte inleder samarbete med HSB

En av Jönköpings största fastighetsägare, Vätterbygdens Byggnads AB (VBAB) byter leverantör av teknisk förvaltning och tecknar avtal med HSB Fastighetsförvaltning Göta AB.

VBAB äger och förvaltar cirka tusen hyreslägenheter och affärslokaler i centrala delarna av Jönköping och Huskvarna.

Företaget väljer att från och med årsskiftet byta leverantör av teknisk förvaltning och städservice. Avtalet omfattar 850 centralt belägna lägenheter i Jönköping och Huskvarna.

– Genom att teckna avtal med HSB har vi en stabil leverantör med ett starkt varumärke. På så vis vill vi skapa ett ännu bättre boende för våra hyresgäster, säger Johan Rosenquist, vd på VBAB, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Samtidigt ser vi det som en långsiktig investering i våra fastigheter, eftersom ett gott underhåll är grundläggande för en välfungerande fastighet.

HSB Fastighetsförvaltning Göta är det näst största förvaltningsbolaget inom HSB och sköter cirka 20 000 lägenheter för närmare 500 kunder i hela verksamhetsområdet som sträcker sig över Jönköpings, Hallands och delar av Södra Älvsborgs län.

– Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått förtroendet att leverera våra tjänster till VBAB, säger Christian Bergklint affärsområdeschef, Jönköping. Det här är ett stort och viktigt avtal för oss, som också kommer innebära viss nyrekrytering.

Missa inga nyheter! Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

-----

No more pages to load