Eva Jonsson driver Önska på Väster. Foto: Emma Bratt

Citybutik slukar grannens lokal: ”Jätteroligt”

Önska öppnade i torsdags sina lokaler på Barnarpsgatan 34 efter en tids renovering. Inredningsbutiken är numera dubbelt så stor med breddat sortiment och satsning på nya märken.

 

Medan andra butiker i City stänger igen, har inredningsbutiken Önska på Barnarpsgatan expanderat. Efter en tids renovering öppnade de i torsdags återigen upp dörrarna till sin butik, som numera inkluderar Yxhage lås och Europalarms tidigare lokaler.

– Nu är det nystart igen. Vi rev väggen så sent som i måndags, vi har legat i för att få plats. Vi tycker att det är jätteroligt att öppna igen, säger butiksägaren Eva Jonsson.

Kärlek till Väster 

Anledningen till Önskas expandering var ett behov av större lokaler, för att kunna bredda sitt sortiment och ta in nya märken. Vilket de nu har gjort, bland annat finns fler produkter ifrån Kay Bojesen i butiken. Eva Jonsson menar att de först såg sig om efter att flytta Önska, men när ett erbjudande kom om att ta över grannbutikens lokaler slog de till. Jonsson menar att de trivs bra på Väster och ser potential i och med en växande Munksjöstad.

– Väster är en jättehärlig stadsdel och vi ville vara kvar här. Så det är extra roligt att vi har fått göra detta och att kunderna är med oss. Väster växer istället, vi tror det, “Väster är bäster”, säger Jonsson.

Butiksägaren Eva Jonsson.
Butiksägaren Eva Jonsson. Foto: Emma Bratt

Missa inga nyheter:

Anmäl dig till JKPG News nyhetsbrev – helt gratis!

Ladda ner appen:

Android eller iOS(Iphone).

Följ på Facebook.

-----

No more pages to load