Bröderna Zaia tog över Grekiska kolgrillsbaren hösten 2017. Foto: Alexandra Locking

Cityrestaurang bommar igen

Efter mindre än ett år i ny regi har restaurangkedjan Grekiska kolgrillsbaren valt att lägga ned sin verksamhet i Jönköping.

– Grekiska kommer inte att öppna där igen, säger Anders Ejnar, som är vice vd och etableringsansvarig för kedjan.

Det var i höstas som Grekiska kolgrillsbaren i Jönköping gick över i ny regi efter att ha varit stängd på grund av fasadrenovering sedan slutet av 2016. I oktober förra året tog brödrakvartetten Zaia över restaurangen.

– Vi har bara fått positiva reaktioner. Det känns som att vi har varit efterlängtade. Alla älskar ju att grilla på sommaren och hos oss kan man få grillat året runt, sade Sargon Zaia till News då.

Grekiska kolgrillsbaren höll stängt under större delen av 2017. Foto: Daniel Bacelj
Grekiska kolgrillsbaren höll stängt under större delen av 2017. Foto: Daniel Bacelj

Men det blev ingen långvarig satsning. Redan nu har det beslutats att restaurangen läggs ned med omedelbar verkan.

– Målsättningen var att vi skulle fortsätta i ytterligare sex månader, men av olika anledningar kom vi inte dit tyvärr, säger Anders Ejnar, som är vice vd och etableringsansvarig för kedjan, till News.

– Det är tråkigt. Det är många som har varit med och satsat, men tyvärr så har det inte fungerat. Vi hoppas kunna komma tillbaka vid tillfälle med vår kedja, för vi fortsätter att växa.

Nyligen stod det klart att en av bröderna, Johnny Zaia, kommer att driva den italienska restaurangen Ombrelli på Atollen, något som News tidigare berättat.

Ny citykrog ska bli barnfamiljernas oas i Jönköping

-----

No more pages to load