Foto: Pressbild

Dags för tredje upplagan av HR-Inspiration Day på Jönköping University

Läsarnyhet. HR-Inspiration Day är en nätverks- och inspirationsdag där HR-studenter från Jönköping University och representanter från arbetslivet får möjligheten att mötas, knyta kontakter och mingla.

Ett 70-tal yrkesaktiva inom HR samt rekryterande chefer tillsammans med 150 HR-studenter är anmälda och fler väntas anmäla sig. Den 7 november 2017 kl 12-17 är det dags där fem engagerade HR-studenter som anordnar HR-Inspiration Day hoppas på en riktigt god uppslutning. Årets huvudtema är Employer Branding. Employer Branding innebär arbetsgivarvarumärke och handlar om hur ett företag eller organisation uppfattas som arbetsgivare av potentiella, nuvarande och tidigare anställda.

Eventet kommer erbjuda föreläsning, paneldiskussion med Volvo, Husqvarna, Poolia och Jönköpings Kommun, utdelning av uppsatsstipendium, tipspromenad och framförallt massvis av nätverkande. Alla yrkesaktiva chefer, HR-personal såväl studenter som är intresserade av HR är välkomna! Dagens huvudföreläsare är psykologen, författaren och föreläsaren Fredric Bohm, känd från TV bland annat från SVT:s Gift vid första ögonkastet, Kalla fakta samt Outsiders. Fredric har erfarenhet inom såväl förändringsarbete och organisationsutveckling och är en av Sveriges mest anlitade talare. Temat för dagens föreläsning är attityder och hur man kan skapa en hållbar arbetsplats genom just attitydförändringar.

Anmälan
Mer info om eventet, schema och hur man anmäler sig finner ni på facebookeventet “HR-Inspiration Day 2017”. Det går även bra att maila projektgruppen på HRID@ju.se så skickas ett anmälningsformulär till er. Om du som arbetsgivare vill synas lite extra under dagens event finns möjlighet att medverka med monterplats för en viss kostnad. Du som arbetsgivare kan också anmäla dig utan monterplats, där du får ett bra tillfälle att mingla och stifta bekantskap med studenter och andra yrkesaktiva (kostnadsfritt). Sista anmälningsdatum är den 30 oktober.

-----

No more pages to load