Jonas Ahlgren, vd för Dreamlogistics. Foto: Pressbild

Dreamlogistics drömår – nu väntar expansion

DreamLogistics Tredjepartslogistikföretaget (3PL) DreamLogistics AB, med huvudkontor i Habo, redovisar ett urstarkt 2017. Nu väntar nya expansioner.

DreamLogistics är specialiserade på tredjepartslogistik och hjälper bland annat e-handlare att hantera deras flöden.

2017 blev ett starkt år för DreamLogistics. Enligt bolaget hade de en tillväxt på 70 procent och ökade omsättningen till närmare 67 miljoner kronor.

– Det var många faktorer som bidrog till att 2017 blev bolagets bästa år någonsin. E-handeln växer vilket gör att befintliga kunder ökar sin omsättning och på så sätt även DreamLogistics delaktighet. Detta tillsammans med att man under året fått in fler nya kunder än någonsin och nu har passerat 150 kunder som valt att ha sin logistik hos något av DreamLogistics lager. En stark avslutning med Black Friday, julhandel och reor var den sista avgörande faktorn, skriver bolaget, i ett pressmeddelande.

Stark personaltillväxt
Under 2017 växte organisationen och Dreamlogistics har i snitt anställt en person i veckan, en trend som kommer fortsätta in i 2018. De har även expanderat med nya lager i Ängelholm vilket bäddar för en fortsatt expansion.

– Det är med mycket stolthet jag summerar 2017. Alla medarbetare som varje dag ger det lilla extra, som alltid ser till att DreamLogistics blir lite bättre och som möjliggör den kraftiga expansion som vi är inne i. Vi har under året arbetat oerhört hårt med organisationen i allt från företagskultur, utbildningar till att ha roligt tillsammans, säger Jonas Ahlgren, VD på DreamLogistics AB och säger avslutningsvis:

– 2018 ser ut att kunna bli ett bra år då man redan nu har flera nya kunder klara som gör att den uppskattade tillväxten blir minst 50 procent. Fortsatt automation, flera större IT-projekt och stärka organisationen än mer är några av de projekt som ligger i närtid.

-----

No more pages to load